Patrocinadors

Patrocinar el Congrés de Govern Digital és una bona estratègia per intercanviar interessos comuns

Partner principal

Premium

Platinum

Gold

Silver

Hi col·labora

Al dossier de patrocini del Congrés de Govern Digital 2019 podeu consultar les diferents opcions de patrocini que hi ha disponibles.

Alguns dels beneficis de patrocinar el congrés són:

Vincular la imatge de l’empresa amb els objectius del Congrés

Els patrocinadors es converteixen en part i motor del canvi de paradigma a l’administració, vinculant la seva imatge a la idea de transformació digital de les administracions.

Augmentar la visibilitat com a empresa

La participació en el nostre esdeveniment permet promoure la imatge de l’empresa i el seu valor entre les administracions i enfortir el seu valor de marca.

Presentar nous productes

Col·laborar en el nostre Congrés permet a les empreses donar a conèixer entre els seus clients o possibles nous usuaris aquells productes o serveis que es desitgen promoure, a través de les sessions o bé, a través de l’àrea d’exposició.

Col·laboracions amb altres empreses

La participació en el Congrés permet conèixer altres empreses del sector i generar sinergies i possibles col·laboracions entre elles.

Networking amb el públic ideal

Participar en el nostre esdeveniment permet relacionar-se, conèixer i donar-se a conèixer entre aquells perfils i persones que prenen les decisions en les administracions públiques o bé actuen de prescriptors.

Ampliar el mercat

Les administracions de Catalunya estan formades per més de 2.200 ens, entre sector públic de la Generalitat, universitats i ens locals -ajuntaments, consells comarcals, diputacions, etc). La presència al Congrés permet ampliar la visibilitat a aquestes altres tipologies d’ens susceptibles de ser usuaris dels vostres serveis.


Si voleu col·laborar en el patrocini del Congrés podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic secretaria@governdigital.cat