El Congrés

El Congrés de Govern Digital és el fòrum de debat de referència a Catalunya en l’àmbit de l’administració digital, enfront d’altres jornades, cicles de conferències o congressos de menor envergadura i d’un impacte més difús.

Aquesta edició pretén posar èmfasi en tots aquells projectes i iniciatives que persegueixen una transformació digital de les dinàmiques, processos i formes de treball de les organitzacions públiques.

L’objectiu és donar resposta als nous reptes que ens toquen afrontar derivats de la veritable revolució social, econòmica i cultural que suposa la societat digital.

Què us oferim?

-Crear un espai de trobada i d’intercanvi de coneixement d’experiències centrades en assolir una governança oberta i eficient que doni resposta a les necessitats de la ciutadania i les empreses.

-Posar en valor el lideratge i treball de les administracions per assolir una veritable societat oberta i innovadora.

-Posar en comú experiències de col·laboració interadministrativa que fomentin els principis de transparència, participació i rendiment de comptes.

-Establir canals de comunicació, transferència de coneixement i col·laboració permanents i fluids.

A qui va dirigit el Congrés?

El Congrés de Govern Digital va especialment dirigit a alts càrrecs i tècnics de les àrees i de serveis involucrats en la transformació i modernització de les seves institucions, així com a experts públics i/o privats en el marc de la transformació digital de les organitzacions.

Programa

El programa del CGD2019 està format per 80 sessions i 9 taules rodones que responen als 7 eixos temàtics als què està dedicada l’edició d’enguany del Congrés de Govern Digital:

Governança digital

Governança digital

Canvi cultural

Canvi cultural

Confiança digital

Confiança digital

Infraestructures

Infraestructures

Identitat digital

Identitat digital

Tecnologies avançades

Tecnologies avançades

Serveis públics proactius

Serveis públics proactius

Organitzadors i col·laboradors

Els ens públics que treballen conjuntament per configurar el programa són:

     

        

Certificats d'assistència

Totes aquelles persones que hagin acreditat l'assistència els 2 dies rebran una comunicació de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC) amb les instruccions per descarregar el certificat.

Logo EAPC

Lloc

Auditori AXA - Avinguda Diagonal, 547. Barcelona
Com arribar a l'Auditori AXA

Com arribar a l’Auditori AXA

Edicions anteriors

Consulteu el material i els vídeos de les anteriors edicions
Edició 2015

Edició 2015

Edició 2017

Edició 2017

Contacte

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic secretaria@governdigital.cat