EDICIÓ 2019

Congrés de Govern Digital

17 i 18 de setembre de 2019 – Auditori AXA (Barcelona)
COL·LABORA EN EL CONGRÉS

Patrocinadors

Patrocinar el Congrés de Govern Digital és una bona estratègia per intercanviar interessos comuns.
Opcions de patrocini
http://governdigital.cat/2019/wp-content/uploads/sites/12/2019/06/opcionsPatrocini.png

Alguns dels beneficis de patrocinar el congrés són:

Vincular la imatge de l’empresa amb els objectius del Congrés
Els patrocinadors es converteixen en part i motor del canvi de paradigma a l’administració, vinculant la seva imatge a la idea de transformació digital de les administracions.

Augmentar la visibilitat com a empresa
La participació en el nostre esdeveniment permet promoure la imatge de l’empresa i el seu valor entre les administracions i enfortir el seu valor de marca.

Presentar nous productes
Col·laborar en el nostre Congrés permet a les empreses donar a conèixer entre els seus clients o possibles nous usuaris aquells productes o serveis que es desitgen promoure, a través de les sessions o bé, a través de l’àrea d’exposició.

Networking amb el públic ideal
Participar en el nostre esdeveniment permet relacionar-se, conèixer i donar-se a conèixer entre aquells perfils i persones que prenen les decisions en les administracions públiques o bé actuen de prescriptors.

Col·laboracions amb altres empreses
La participació en el Congrés permet conèixer altres empreses del sector i generar sinergies i possibles col·laboracions entre elles.

Ampliar el mercat
Les administracions de Catalunya estan formades per més de 2.200 ens, entre sector públic de la Generalitat, universitats i ens locals -ajuntaments, consells comarcals, diputacions, etc). La presència al Congrés permet ampliar la visibilitat a aquestes altres tipologies d’ens susceptibles de ser usuaris dels vostres serveis.

Si voleu col·laborar en el patrocini del Congrés podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic secretaria@governdigital.cat

Organitzadors:

http://governdigital.cat/2019/wp-content/uploads/sites/12/2017/11/logoAOC-1-160x160.png
http://governdigital.cat/2019/wp-content/uploads/sites/12/2019/03/logoGencat05-1-160x160.jpg
http://governdigital.cat/2019/wp-content/uploads/sites/12/2017/11/logoLocalret-160x160.png
CA ES EN